HET VERHAAL VAN EMARKUS

Toen we een boekje over Emarkus wilden maken, worstelden we met de verhaallijn. Die wijkt namelijk af van het standaard verhaal. Het plot is anders dan anders en de ontknoping verrassend. Maar het loopt altijd goed af. Helemaal…

 • Het begin

  Emarkus is een bureau voor detachering, interim management en werving & selectie, gespecialiseerd in de vastgoedsector. We matchen mensen met organisaties die woon- en werkruimte ontwikkelen, verhuren en verkopen.

  Het Emarkus-merk kun je moeilijk in een paar woorden samenvatten. Het is een bepaalde mentaliteit, een gedrevenheid, een sfeer. Je herkent het meteen bij het eerste contact.

 • Thema

  Bij Emarkus staat de mens achter het werk centraal. Mensen zijn meer dan de optelsom van de functieomschrijving. Dezelfde persoon kan in de ene omgeving onder de maat presteren en op een andere plek juist uitblinken. Het vinden van uitblinkers is vaak meer een kwestie van mensenkennis dan van feiten op een cv.

 • Motief

  De missie van Emarkus: de juiste match vinden tussen kandidaten en woningcorporaties of andere vastgoedorganisaties. We motiveren opdrachtgevers om voor de beste match te gaan. We stimuleren kandidaten om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities waar te maken.