INTERIM MANAGEMENT

MAATSCHAPPELIJK EN COMMERCIEEL VASTGOED

Detachering

Interim Management

Werving & Selectie

Werkopdrachten

Co-makership

"een blik van buitenaf is vaak verhelderend"

WervingSelectie2

MAATSCHAPPELIJK EN COMMERCIEEL VASTGOED

Detachering

Interim Management

Werving & Selectie

Werkopdrachten

Co-makership

"voorkom driehonderd cv’s met een telefoontje"

Werkopdrachten

MAATSCHAPPELIJK EN COMMERCIEEL VASTGOED

Detachering

Interim Management

Werving & Selectie

Werkopdrachten

Co-makership

"capaciteitsprobleem? Besteed werk uit"

Co-makership

MAATSCHAPPELIJK EN COMMERCIEEL VASTGOED

Detachering

Interim Management

Werving & Selectie

Werkopdrachten

Co-makership

"samenwerken binnen een keten"

MAATSCHAPPELIJK  EN COMMERCIEEL VASTGOED

Een mens heeft ruimte nodig. Om zich prettig in te voelen, om vrij in te kunnen bewegen. Dat begint bij een eigen plek die goed bevalt. Vastgoedorganisaties hebben hierbij een verantwoordelijke taak. Zij zijn de matchmakers tussen huurder en huurhuis, tussen koper en koopwoning. En dat is een hele kunst. Daar heb je mensen voor nodig die weten hoe het werkt in de woonsector. Emarkus kent die mensen. Onze expertise is het vinden van de persoon die u zoekt; de persoon die uw maatschappelijke en/of commerciële ambities begrijpt en u helpt deze te bereiken.   

Wij zijn NEN 4400 gecertificeerd

“als er bij u een collega uitvalt, hebben wij direct beschikbare professionals”

Detachering

Emarkus heeft talenten die de kwaliteit, kunde en ambitie hebben voor een werkopdracht in de vastgoedsector. Of het nou gaat om het maatschappelijk beheer, technisch beheer, financiën, nieuwbouw of renovatie. Onze professionals kunnen direct aan de slag onder onze toezicht in de front- en backoffice van uw vastgoedbedrijf. Detachering biedt uitkomst voor een korte overbrugging van een paar maanden, maar ook voor langdurigere projecten. Emarkus werkt snel: binnen een dag stellen wij één of meer geschikte professionals aan u voor.

Toe aan versterking?

Interim management

Een interim manager is gespecialiseerd in de tijdelijke invulling van sleutelposities. Het gaat daarbij vaak om het managen van veranderingen: een reorganisatie, een nieuwe richting, een nieuw project. Ook de plotselinge uitval van een vaste manager kan goed opgevangen worden met een interim kracht. De interim manager pikt snel op wat er speelt en is in staat een onafhankelijk en deskundig oordeel te vellen. Het detacheren van interim managers is een aparte tak van sport, waarin hoge verwachtingen en resultaatgericht werken samengaan. Een grote verantwoordelijkheid, die Emarkus vol vertrouwen aandurft; we gaan graag op zoek naar de persoon die de sleutel kan zijn tot vernieuwing.

“een blik van buitenaf is vaak verhelderend”

“Voorkom driehonderd cv’s met een telefoontje!”

Werving & Selectie

Adverteren, cv’s doornemen, brieven beantwoorden, mensen uitnodigen, gesprekken voeren: het kost veel tijd, inspanning en geld. Emarkus kan dat hele traject van u overnemen. Werving en selectie is een van onze specialisaties, we houden ons dagelijks bezig met het vinden van de juiste professionals. Als u de voorselectie aan ons uitbesteedt, hoeft u hooguit twee gesprekken te voeren met door ons gescreende kandidaten. Emarkus functioneert in feite als een filter met garanties. U hoeft geen stapel cv’s door te worstelen en de kans van slagen is gegarandeerd. Mocht de samenwerking met de kandidaat desondanks niet bevallen, dan zoeken wij binnen de proeftijd kosteloos naar een andere match.

Waarom een Co-makership?

Samenwerken binnen een keten van partners versterkt, dat geldt niet alleen voor zaken op het gebied van bijvoorbeeld onderhoud van woningen, maar juist ook voor inleen van personeel en aantrekken van nieuwe collega’s. Onze expertise is personeelsbemiddeling. Het goed en optimaal functioneren van een woningcorporatie staat of valt bij inzet van juiste professionals, die passen bij de visie, werkwijze en cultuur van de organisatie. Dan is het goed om als woningcorporaties kritisch te zijn en te weten hoe Emarkus professionals werft en of onze communicatie, visie en werkwijze past bij die van de corporatie, met het oog op duurzaamheid en efficiëntie. Vastleggen van verwachte prestaties, pro-activiteit op eigen expertise en verantwoordelijkheid nemen binnen het proces, continuïteit en kostenbesparing, zijn zaken om binnen een duurzame samenwerking helder vast te leggen. Vandaar ons voorstel: co-makership.

Werkopdrachten

 • Werk uitbesteden aan Emarkus

  U kunt het werk waar uw vaste formatie niet aan toekomt aan Emarkus uitbesteden in de vorm van een werkopdracht. We hebben ons 12 jaar lang verdiept in alle aspecten van het werkveld van woningcorporaties. We weten als geen ander wat woningcorporaties doen en nodig hebben. Dat maakt ons de ideale partner om werk voor u te verrichten. We zijn pragmatisch, innovatief en resultaatgericht; we houden van aanpakken. En we zijn u graag van dienst bij het uitvoeren van uw dagelijks werk.

 • De voordelen

  Emarkus beschikt over de expertise om de klus te klaren; we zijn expert in de match tussen mens en werk, en verzekeren onze opdrachtgevers dat hun werk bij ons in ervaren handen is. Het uitbesteden van werk aan Emarkus heeft veel voordelen. Het lost lastige knelpunten in uw organisatie snel en efficiënt op, zonder dat u op zoek moet naar nieuw personeel met alle bijkomende kosten van dien. Uw vaste formatie krijgt meer rust en ruimte om hun werk goed te doen, wat minder stress en ziekteverzuim betekent. En ondertussen wordt het werk gewoon gedaan, zonder dat u daar ruimte voor hoeft te creëren in uw kantoor, werkplaats of administratie. Kortom, een werkopdracht scheelt u tijd, geld en geregel.

 • Interesse?

  Als u werk aan ons wilt uitbesteden, begint dat natuurlijk met een persoonlijk gesprek, waarin de inhoud en het tijdsbestek van de opdracht worden besproken. Als alles onderling is afgestemd, wordt een Werkopdrachtovereenkomst opgesteld. De opdracht wordt vertrouwelijk uitgevoerd en na afronding vindt een overdracht aan de opdrachtgever plaats. Bent u geïnteresseerd in de deze nieuwe dienst van Emarkus? Wij vertellen u graag meer over wat u van ons kunt verwachten en hoe het werkt.

  Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 020-675 16 05.

 • De mogelijkheden

  We kunnen u veel taken uit handen nemen, onder andere op de volgende werkgebieden:

 • Verhuur l Verkoop l Bemiddeling
 • Woningbeheer l Wijkbeheer l Leefbaarheid
 • Financiële Administratie l Planning & Control l Treasury l ICT
 • Technisch Toezicht l Techniek Installatie/elektro
 • Management ondersteuning I Strategie en beleid
 • Personeel en Organisatie
 • Juridische zaken
 • Kwaliteitszorg I onderzoek